Skip to Content

Gemak

Eén van de beloftes van Helder is: gemak. Want het wordt ook echt gemakkelijker met Helder. Vitaliteit en preventie worden gemakkelijk door onze BPR tool. En met de slimme internet-tools EVI en Job-Check wordt de verzuimbegeleiding ook sneller, eenvoudiger en dus gemakkelijker. En last-but-not-least: ook uw financiële afdeling krijgt het met Helder heel gemakkelijk. Geen verborgen kosten, geen slinks nafactureren, maar gewoon één simpele factuur met ‘aantal werknemers maal het lage tarief’ voor de volledige arbodienstverlening. Da’s makkelijk! Da’s Helder.

Gemak in preventie

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Maar preventieve programma's zijn duur. En dat is jammer. Want een collega die lekker in z'n vel zit is een plezier om mee samen te werken. En verzuimt veel minder.

Kom alles te weten over Gemak in preventie

Gemak in verzuim

Het gesprek tussen medewerker en zijn leidinggevende verandert: het gaat niet meer over klachten en ziekte, maar over mogelijkheden en oplossingen!

Kom alles te weten over Gemak in verzuim

Gemak in facturatie

De enige variabele is het aantal medewerkers!

Kom alles te weten over Gemak in facturatie

Gemak in Verzuim

[IMG]/assets/images/img-gemak-in-verzuim-02.gif[/IMG] Helder. brengt de bedrijfsarts dichterbij en helpt u bij verzuim te gemakkelijken door tools direct beschikbaar te stellen
[LINK]http://helderarbo.nl/beloften/gemak/gemak-in-verzuim/[/LINK]

Gemak in facturatie

[IMG]/assets/images/img-gemak-in-facturatie-02.gif[/IMG] Helder. brengt geen verrassingen. U betaald voor het aantal actieve medewerkers. Zo blijft uw facturatie eerlijk.
[LINK]http://helderarbo.nl/beloften/prijs/[/LINK]