Skip to Content

Vitaliteit

Een Tevreden Medewerker. In hoofdletters. Hoe doet Helder dat?

Vast onderdeel van onze aanpak is de BPR toolbox waarmee de medewerker veilig en anoniem aan de slag kan met zijn bevlogenheid, produktiviteit en lifestyle risico’s. Deze online omgeving biedt programma’s die hulp bieden – bijvoorbeeld op het vlak van stressreductie en het onderkennen van de risico’s die horen bij een ongezonde levensstijl zoals te weinig bewegen, roken en alcohol.

Als het om verzuim gaat, wie heeft dan momenteel in uw organisatie eigenlijk de regie? Is dat de casemanager of misschien de bedrijfsarts? Waarom niet de werknemer zelf? Hij heeft het toch meeste belang, en het beste inzicht in de eigen problematiek? Met slimme internettools zoals de EVI en Job-Check kan dat! Bij Helder is de zieke werknemer geen zielig ‘bespreekgeval’ van professionals, maar de regisseur van zijn eigen verzuim. Die weet wat hij kan en tijdelijk niet meer kan. Dat maakt een tevreden medewerker. Dat maakt Helder.

Vitale medewerkers

De BPR Toolbox is een laagdrempelige online omgeving die aantrekkelijk is, gemakkelijk in gebruik en verleidt.

Kom alles te weten over Vitale medewerkers

Vitale organisatie

Waar staan we als organisatie? Wat zijn onze belangrijkste bedreigingen? Hoe gemotiveerd is ons personeel?

Kom alles te weten over Vitale organisatie

Gemak in Verzuim

[IMG]/assets/images/img-gemak-in-verzuim-02.gif[/IMG] Helder. brengt de bedrijfsarts dichterbij en helpt u bij verzuim te gemakkelijken door tools direct beschikbaar te stellen
[LINK]http://helderarbo.nl/beloften/gemak/gemak-in-verzuim/[/LINK]

Gemak in facturatie

[IMG]/assets/images/img-gemak-in-facturatie-02.gif[/IMG] Helder. brengt geen verrassingen. U betaald voor het aantal actieve medewerkers. Zo blijft uw facturatie eerlijk.
[LINK]http://helderarbo.nl/beloften/prijs/[/LINK]