Voordat je iets kan verbeteren, moet eerst het inzicht er zijn ‘waar je staat’. Medewerkers die willen gaan werken aan de thema’s (B)evlogenheid, (P)roductiviteit en (lifestyle) (R)isico’s, moeten dus eerst weten hoe zij er nu voorstaan. Daarom vragen we om te beginnen werknemers een online vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst heet de BPR-Scan. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer twintig minuten.

Na het invullen van deze vragenlijst krijgt de werknemer direct persoonlijke terugkoppeling in de vorm van een adviesrapport. Dit rapport (het Persoonlijk Adviesrapport BPR) is een reflectie van de meningen en observaties van de werknemer zelf over zijn werkomgeving, de werkgever en het persoonlijk welbevinden.

Daarna krijgt de werknemer een maatgesneden Top-5 van aanbevelingen en hulpmiddelen voor zijn professionele en persoonlijke ontwikkeling of het verbeteren van (lifestyle)risico’s en toegang tot de BPR-Toolbox met een compleet portfolio aan producten en diensten.

De BPR Toolbox is een laagdrempelige online omgeving die aantrekkelijk is, gemakkelijk in gebruik en verleidt.

De BPR-Toolbox gaat uit van het individu. Door persoonlijke uitkomsten en voorkeuren te matchen met ruim 150 criteria zijn er voor elke medewerker in theorie 4,7 miljoen mogelijke uitkomsten. Deze mogelijke uitkomsten worden verwerkt in zijn persoonlijk rapport en een top-5 van meest relevante adviezen.

Onze preventietool, de BPR-Toolbox, is voor elke medewerker 24/7 te gebruiken. Gewoon modern, zoals het hoort.