Bedrijfsarts

Aan de slag bij de meest betrouwbare en innovatieve arbodienst van Nederland?

In 2013 gaan wij aan de slag met onze vernieuwde aanpak, zowel bij helder als bij Tredin.

Een unieke combinatie van een preventieaanpak, concrete hulp bij werkhervatting en uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter. Dit betekent een accentverandering in de rol en de positie van onze bedrijfsartsen: meer contact met de werkgever, omdat je verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding  bij een aantal vaste klanten.

Daarom zijn wij op zoek naar bedrijfsartsen/verzekeringsartsen die met ons deze vernieuwde aanpak in de praktijk willen brengen.

Wat vinden wij belangrijk?

Je bent assertief en komt uit voor wat je belangrijk vindt. Je staat stevig in het leven. Je bent zakelijk en betrokken in je werk en beschikt over commercieel gevoel. Plezier in je werk is een belangrijke drijfveer. Keuzes maak je vanuit kracht en niet vanuit angst.

Je kunt zelfstandig werken als adviseur van de klant en je ziet jezelf ook als partner van de arbeidsdeskundige. Je hebt een open leerhouding en je bent bereid in jezelf te investeren, zowel materieel als immaterieel. Je bent in staat tot zelfrelativering.

Wat bieden wij?

Tredin is een gecertificeerde arbodienst met een hechte groep van ongeveer 60 medewerkers. Wij kennen elkaar en werken in een professionele en goede sfeer samen om onze klanten optimaal te bedienen. Tredin heeft een centraal kantoor in Lelystad. Onze bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen werken verspreid over Nederland op verschillende spreekuurlocaties. Ondersteuning vindt plaats vanuit het kantoor in Lelystad.

Werken bij Tredin betekent werken in en stimulerende omgeving. Een zeer afwisselende baan, zowel inhoudelijk als qua opdrachtgevers. De bedrijfsarts van Tredin voert de verzuimbegeleiding zelfstandig uit Cf de Wet Verbetering Poortwachter en werkt samen met de arbeidsdeskundige van Tredin, die wordt ingezet voor concrete hulp bij werkhervatting.

Je werkzaamheden bestaan uit het beoordelen van de belastbaarheid en advisering over werkhervatting en interventies. Deze werkzaamheden voer je uit binnen een bijzondere groep betrokken collega’s. We bieden je reële arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

Meer weten?

Lees verder op de website of bel met Tjerk Albertsma, directeur, 0320 239025.

Interesse? Stuur uw CV en motivatie ter attentie van Ilse de Jonge, manager Operations naar info@tredin.nl.